Despre noi | Food Station | Serviciu Propriu de Delivery

Inregistreaza-te acum!

Bun venit!

Nu ai inca cont pe foodstation ? Hai sa iti cream un cont nou.

× Supermarket
× Supermarket

Wishlist

Intră în contul tău Food Station și ai control asupra produselor tale favorite!

RestauranteBarrels PubSupermarket

Despre noi

Povestea noastrã a început în anul 2016, atunci când am hotãrât sã redãm suflul pierdut al unei zone cu o tradiţie de aproape 25 de ani, amestecând legenda zonei ‘La Butoaie’ cu pasiunea noastrã pentru experienţele culinare.

Diversitatea fiind un element esential, meniul nostru cuprinde o multitudine de preparate culinare din bucataria internationala: aperitive, supe, feluri principale cu preparate din carne de pasare, porc, vita, peste si fructe de mare, salate, burgeri, pizza, paste, deserturi, bauturi.

Comandă aici pentru a savura cu prietenii tăi toate specialitătile și gustările de la fiecare secțiune de food: Barrels Pub, Barrels Corner, Barrels Promenada, Pizza La Lemne, Mister Beef, Pescad’or, Polonik și Sweets. Descoperă la fiecare oprire alt gust, altă aromă, altă rețetă: pizza, burgeri, paste, fructe de mare, pește, paste, supe, ciorbe, deserturi și multe alte preparate. Ne place să ne reinventăm în permanență. Convinge-te și tu!

Felurite preparate din diverse bucătării și o multitudine de produse din supermarket incluse într-o singură comandă. Platește o dată și cumpărăturile tale ajung la tine.

Într-o perioadă în care timpul devine din ce în ce mai prețios, venim în sprijinul clienților noștri cu serviciul propriu de livrări, Foodstation Delivery, astfel încat produsele livrate la birou sau acasă să ajungă în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții, la doar un click distanță.
Livrăm zilnic în intervalul orar 10:00 – 00:00.